Woongeluk, je gelukkig voelen in het huis waarin je woont in alle verschillende fases van je leven, dat is iets dat we allemaal willen. Een woning moet je passen als een handschoen. Of dat nu een klein of groot huis is, een appartement of een vrijstaande woning, luxe of eenvoudig, oud of nieuw, in een dorp of in het buitengebied, dat maakt niet uit. Gelukkig zijn in het huis dat bij jou past, daar draait het om.

Makelaardij Klavertje Vier helpt je graag op een ervaren, professionele en vooral betrokken, persoonlijke manier bij het vinden van jouw “klavertje vier” op het Hogeland en in het Westerkwartier.

Aankoop

Door alle typische makelaarstaken tijdens een aankoop van jou over te nemen, kun jij gefocust blijven op hoe je wilt wonen binnen jouw mogelijkheden. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat:

Zoekprofiel

Graag ga ik samen met jou op zoek naar jouw droomhuis. Allereerst stellen we samen jouw zoekprofiel op: wat zijn precies jouw woonwensen, wat voor soort woning past daarbij, waar staat die woning en in welke prijsklasse valt zo’n woning?

Bezichtigen

Bij een potentiële woning gaan we samen een bezichtiging doen. Jij kunt daarbij op je gemak kijken of het inderdaad jouw droomhuis is. Ik kijk ondertussen voor jou naar prijs-kwaliteit verhouding, bouwkundige staat en mogelijke risico’s, juridische aspecten zoals erfgrenzen, beklemrecht of recht van overpad, het vigerende bestemmingplan, funderingslabel, bodemkwaliteit en mogelijke vervuiling. Deze onderwerpen vormen samen met jouw mening de basis voor een vervolg.

Onderhandelen

Namens jou voer ik met de verkopende partij de onderhandelingen met als doel de beste deal te maken: de beste prijs onder de voor jou best mogelijke condities en voorwaarden. Elke stap in dit spannende proces bespreek ik met jou.

Contractstukken

Zodra we tot overstemming zijn gekomen, worden de afspraken vastgelegd in een schriftelijke koopovereenkomst. Ook hierbij zorg ik ervoor dat alle afspraken zo worden beschreven dat ze voor jou zo gunstig mogelijk zijn. Daarna nemen we alle contractstukken uitvoerig door zodat je exact weet waar je voor tekent. In de tijd die daarop volgt help ik je met bewaken van contract gerelateerde tijdstippen zoals het verlopen van de ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van een financiering.

Overdracht

Op de dag van daadwerkelijke overdracht begeleid ik je tijdens de eindinspectie om te controleren of alle gemaakte afspraken ook daadwerkelijk zijn nagekomen. Daarna begeleid ik je bij de notariële overdracht, waarna je daadwerkelijk eigenaar van jouw nieuwe woning zult zijn!

Wil je ervaren hoe dat gaat? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik help je graag.